På tide å ønske dere ett godt nytt år, bedre sent enn aldri smiley
Snø og vinter er på plass, bedre med snø enn med slaps. Selv om det til tider har vært litt for kaldt. Caesar klager ikke over kuldegradene, men jeg må ærlig innrømme at jeg trives bedre ute med gradestokken på under -10, sånn -5 er helt ok smiley
Vi har fått vært på årets første Berner treff og det var kjempekoselig både for meg og Caesar smiley han blir ellevill når han får teften av bernervennene sine…smiley da blir han helt yr smiley
Han trives godt sammen med andre hunder, liker å få hilse på liten som stor hund, kjønn spiller ingen rolle, og kan vi få lekt er det toppen.

i vinter har vi vært heldige å få hatt friområdet til geitene på gården. Det er en inngjerdet plass, vanligvis blir portene tatt av etter at geitene er kommet innom hus. Men jeg fant ut hvem som hadde ansvaret for området og ba pent om at vi med hund kunne få ha dette som ett lekeområde når ikke geitene var der, men at portene måtte få bli der. Det har de blitt og idag har 7 bernere og 3 tobente kos seg der noen timersmiley
<!–
WriteFlash('’);
//–>
<!–
WriteFlash('’);
//–>