Og jeg glemmer helt blogge.. hele mai og nesten hele juni uten å ha blogga….ikke bra…
I mai var vi på besøk hos Sissel og Bent for å se bebisene til Frida og Cosa smiley
12 små bernerbamser som bare var sååååå skjønne…

Alltid koselig å møte Sissel og Bent 🙂 Ett herlig hus de har kjøpt seg i Halden. Og for en jobb de har utført inne som ute…er spent på om staudene vil komme som jeg ga Sissel. Det var gulveis, forglemmegei og frø til stokkroser…vi får se til våren/ sommeren igjen.17. mai, dette er min veranda
17.mai tok vi i år opp til Gardermoen for å treffe klassekamerater, naboer og ellers andre kjente fra den tiden jeg bodde der. Min barndomsbygd, som nå er blitt til storflyplass. Sårt å ikke ha ett barndoms sted lenger….alt ligger unner asfalt eller er skinner….bare litt av Sør- Gardermoen er igjen der jeg vokste opp. Men mitt barndomshjem er blitt til ett gedigent hotell. Mye av Sør- Gardermoen var militært, som nå i dag ligger fritt. Gamle offiser messa er nå blitt vårt samlings sted. Ett koselig lokale som noen ildsjeler har lagt ned all sin kjærlighet til Gardermoen i.smiley
Vi var mange som tolk Marianne og Thorfinn i sin flotte bil i nærmere øyesyn :-))

Mai er tiden for havestell….selv om jeg har en bitteliten hageflekk, trenger den en kjærlig omgang med næring, og noen nye planter må som regel til. I alle klarer å overleve våre kalde vintrer. I år gikk det verst utover rosene.
Jeg elsker å pusle ute og grave litt i jorda og plante i krukker. Veldig spent på å se hva som kommer spirende opp av jorda…da er det nemlig vår når de første løkplantene titter opp smiley

Her er pioner og løytnantshjerter på vei opp…
Grillen blir flittig brukt gjennom hele sommersesongen og nesten helt til snøen kommer…smiley

Slutten av mai var det igjen tid for Matchshow på Skullerud. Vi var heldige med været, helt til vi skulle pakke sammen, da åpna slusene seg….men hva gjorde vel det, når utstillerne fikk oppholdsvær smileyDet ble ett velykket arrangement for to og firbente.
Caesar og jeg sto for salg av lodder og folk var flinke til å ta. Mange flotte gevinster hadde vi og fått inn. Jeg var så utrolig heldig å stikke av med hovedgevinsten…..trallaalllaaa….gavekort fra Trude på hennes restaurant New Orleans, gleder meg til å innta ett bedre måltid der smiley

Sekretariatet besto av Trude, Inger, Anita og Alf Gunnar.

Caesar utenfor ringen og Ragnar, Trude og Lars inni ringen smiley

Christina og Toril i ringen med sine utvalgte smiley


Flinke Bernere

Barn og hund