Måtte bare ta noen bilder…meg i kjole… kan ikke huske sist jeg gikk i kjole…var altid kjole *ala sekk* og med thits….deilig å kunne se at kiloene er borete vekk.

Bruker fortsatt Lifsum og har satt den på 1230 kcal pr.dag.
er kommer ned i 85.5 kg nå og målet er 10 til…. så får jeg se hvor jeg havner. Uansett er jeg fornøyd pr. idag…

Vekta raser ikke like fort ned som i starten, men det er sikkert lurt, selv om jeg kjenner at jeg blir litt stressa når jeg ser at jeg står bom fast ….men prøver å tenke posetivt at det er slik det skal være.

Jeg håper fortsatt på at jeg skal komme meg ned på 70 tallet….er da såpass sta at jeg burde greie det og BLI der smiley

Bikinibukser er en utfordring…smiley ettersom kiloene har forsvunnet, er det ikke til å unngå at *bilringen er slapp* og henger…den bilringen skal skules i en bukse…men bikinibuksene har jo så høy skjæring, så det funker dårlig for meg å ha en slik på…er på jakt…skal jo til Kroatia i slitten av måneden og skulle gjerne ha funnet en før den tid…. nå bader jeg i en søt shorts smiley

Sånn ser jeg ut nå smiley