Høsten er her, ingen vei tilbake. Men for en sommer vi har hatt smiley
Vil ikke høre en enste klage, for makan til flott sommer og høsten er jo frem til nå bare vært nydelig.

Jeg har hatt en fantastisk flott sommer. Selv er jeg blitt ny, trives veldig godt med minus 36 kg og noen fler skal av. Tar tiden til hjelp med resten, nå går det i gram pr. uke + cm. Bærre nyter det 🙂

Det å shoppe klær er bare så gøy, kan ikke si annet enn at det tar litt overhånd noen dager….men pytt…dette har jeg fortjent..
Siste plagg jeg kjøpte var en kåpe…ja kåpe…kan ikke huske at jeg har hatt en slik type kåpe noen gang smiley
Er litt stolt av denne og i str.40…smiley
Dunjakke er det og blitt. Det er klart at det å gå ned så mye, koster iogså i kroner. Men jeg spiser jo som ei mus nå 😉 så da får oveskuddet fra matbudskjettet gå til nye klær smiley


Sommerferie er det blitt, Kroatia, Cavtat med Maia og hennes mamma. En alle tiders tur. Kroatia er ett nydelig land, god mat, drikke, nydelig krystall klart vann, hyggelige folk og god service. Hva mer kan en ønske seg. Reiser gjerne tilbake til dette flotte landet og stedet. badet og slikke sol hver eneste dag og brun ble jeg 🙂

26/28 grader i vannet var bare digg, trivdes som fisken i vannet 🙂